Over ons

Brasserie het Jachthuis is gevestigd in het voormalige jachthuis van koning - stadhouder Willem III. Het Jachthuis ligt op de mooiste locatie in het pittoreske dorpje Hoog Soeren nabij Apeldoorn.

Binnen, waar je de lach tegemoet komt, is het gezellig en knus en kijk je vanaf je tafel uit over de mooie omgeving van Hoog Soeren. Buiten is een ruim terras waar het ‘s avonds, onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, goed toeven is. Je vergeet even de drukte om je heen en krijgt een vakantiegevoel. Het dorp is omsloten door de bossen van de Koninklijke Houtvesterij Het Loo en vanaf het Jachthuis wandel je zo de Veluwe op. Hier geniet je van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Onze keuken onder leiding van Tjade Klaver valt te omschrijven als eerlijk, puur, ambachtelijk waar de smaak en kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt is. Er wordt uitsluitend gekookt met mooie en verse producten, het liefst van lokale ondernemers. Hij combineert het mooiste van Frankrijk met het beste van de Veluwe, dat alles in een gastvrije en ongedwongen ambiance waar sfeer en gezelligheid hand in hand gaan.

Historische foto's van Brasserie Het Jachthuis

Kom bij ons werken

Bekijk vacatures
© 2022 Brasserie Het Jachthuis